PRODUKTET

FASSADENPUTZ

fassaden putz
FASSADENPUTZ eshte fasade me plastmase akrilike e cilesise superiore, rezistente ndaj motit dhe me veti te jashtezakonshme te rrezatimit...

INNENFARBEN

innnenfarbe-classic.png
INNENFARBE eshth nje boje emulsioni e nje cilesie to shkelqyer per perdorim te brendshem. Ajo tregon fuqi te madhe te fshehjes, bardhesi...

AUSSENFARBE

AUSSENFARBEN-E-MADHE.png
AUSSENFARBE eshte nje boje akrilike e nje cilesie te shkelqyer per perdorim to jashtem. Ajo tregon fuql te madhe te fshehjes, bardhesi superiore ...

BETONKONTAKT

betton-contack.png
BETONKONTAKT eshte nje primer ngjites i perbere nga rreshira sintetike dhe rere kuarci. Perdoret ne siperfaqe te lemuara ose jo-absorbuese...
 
 

PUTZGROUND

PUTZGROUND
PUTZGRUND eshte nje primer cie perdoret per te rritur forcer) e ngjitjes se Ilacit ne siperfaqe te lemuara ose jo-absorbuese...

TIEFGROUND

TIEFGROUND
TIEFGRUND eshte nje perzierje e qarte akrilike me baze uji. Eshte nje shtrese e poshtme e pershtatshme per te gjitha Ilojet e bojrave me...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tetova dhe Pollogu me fabrikë europiane të prodhimit të ngjyrava RiedelFix.

Tetova dhe Pollogu këtyre ditëve u bënë me fabrikë europiane të prodhimit të ngjyrave RiedelFix. Fabrika e vetme në Ballkan e firmës së njohur gjermane RiedelFix, e cila në Gradec -( Negotinë e Pollogut )-Tetovë dhe në Ballkan vjen me kapital të përzier Gjermano-Shqipëtar . Mbetet që qytetarët kënaqësinë e të bukurit ,mall gjerman me çmime të Ballkanit ,ta përjetojnë më në fund të ngjyrosur edhe në murin e tyre …


Lexo më shum